Kan man have små børn i et moderigtigt hjem?

Pessimisten ville mene at et moderigtig hjem og små børn ikke er et godt match. Enten har man den pæne stue med designermøbler eller så har man gulvet fyldt med legoklodser og legetårne. I moderne tid har vi fundet ud af at børnehjemmet sagtens kan følge ens mode, fordi der konstant udvikles nyt legetøj, børnemøbler og andre sager i flotte nordiske designs. 

En moderigtig måtte som de små vil elske

Har du hørt om de lækre nye legemåtter? Legemåtter er praktiske og stilfulde skummåtter, som små børn bruger til leg og motorisk udvikling. Måtten støtter barnekroppen med blødt memoryfoam, og samtidig beskytter den mod kulden fra gulvet, fordi materialet er temperaturregulerende. 

Legemåtter kan bruges både af helt små babyer, tumlinger og de lidt større børn. Du kan finde de flotteste legemåtter på hyggi, som findes i enormt stilfulde og flotte designs inspireret af den flotte nordiske natur. 

Et legegulv der skaber familiehygge

Legemåtter er til for hele familien. Måtten er blød og behagelig at sidde på, så hvis man bare vil dase eller måske læse en god bog, så er måtten det perfekte hygge-sted. Legemåtten invitere til leg, hyggestunder og masser af læring. Du kan for eksempel træne kravle- siddeøvelser med den lille, eller måske begynde at tage de første par forsigtige skridt. Måtten er ude tyk og blød, så deres ingen fare for uheld. 

Det fedeste ved legemåtter er, at de samtidig er utrolig nemme at rengøre. Overfladen skal bare tages med en våd klud, så selvom der kommer mad, savl eller andet snask på måtten, så er den nem at gøre ren igen. 

Leg med god stil

Nogen gange bliver børnelegetøj og møbler bare lidt for skrig-orange eller neongule til at det ser super fedt ud derhjemme. Selvom ungerne elsker masser af stærke farver, så behøver det måske ikke lige væreprå gulvet. 

Derfor er legemåtter designet i fine pastelfarver med flotte aftegninger, som ikke ødelægger æstetikken derhjemme. Der må nemlig godt komme lidt elegance ind i hjemmets legemiljø, og det er bestemt ikke fordi børnene elsker legemåtter mindre bare fordi, de kommer i pastelfarver. 

Kategorier: