Sådan lærer du mere om mode

For at kunne vide noget om mode, skal du lave dit hjemmearbejde ordentligt. Lær om mode historien og branchens aktuelle tendenser og problemer. Selvstudium kan inspirere dig og give dig et forspring på din uddannelse, der hjælper dig, når du søger ind på studie.

 

Undersøg dine sociale medier, og sørg for, at du kun følger dem, der kan fremme din forståelse af mode design, og som har de nødvendige evner. Opsøg mode højskoler og universiteter, samt erfarne designere osv.

 

Studér moden hos dem der inspirerer dig, og overvej de mennesker du ser op til. Disse mennesker bør eksemplificere specifikke egenskaber, som du også håber at besidde. Hvilke egenskaber beundrer du ved dem, som du ønsker for dig selv? Hvordan udvikler du disse egenskaber? Hvilke yderligere skridt kan du tage for at finpudse dine kvaliteter?

 

Vi anbefaler at du besøger Amaze Cph som er en online webshop, hvor du kan købe tøj og mode for enhver, uanset om det er til mænd, kvinder eller børn. Du får de bedste tilbud med de største fordele, og en masse inspiration til din egen mode. Du finder derfor med garanti noget for dig, når du besøger Amaze Cph.

Kategorier: