Populære typer cannabisfrø

Er du interesseret i at vide mere om nogle populære typer cannabisfrø, så er du kommet til det rigtige sted, da vi her på siden ser nærmere på nogle af de cannabisfrø, som er blandt de mest populære. Med vores bud på nogle populære cannabisfrø, har du et godt udgangspunkt, når du selv skal vælge dine cannabisfrø.

En af de mest kendte og populære typer af cannabisfrø er White Widow, der er en meget kraftigt type cannabisfrø. White Widow har en høj koncentration af THC, men har ikke noget indhold af CBD. Det gør effekten fra White Widow meget potent, men ikke så god til smertelindring.

En anden populær type cannabisfrø er af typen Black Widow, der også har et højt koncentrat af THC, men som samtidig også har et mindre indhold af CBD, der som nævnt ovenfor, at stoffet der giver en smertelindrende effekt. Både White Widow og Black Widow er således meget potente typer cannabisfrø, men det er kun Black Widow, der har en smertelindrende effekt.

Der findes mange andre populære og kendte typer af cannabisfrø, men med White Widow og Black Widow får man nogle af de mest populære og kendte typer cannabisfrø på markedet.

Kategorier: