Hvad er CCcam?

Her i artiklen kan du læse mere om CCcam, der er en softwareløsning til at afkode satellit- og kabel-tv signaler. Få mere viden om hvad det er, hvordan det virker, og hvordan CCcam også kunne være en interessant og brugbar løsning for dig.

Derudover ser vi også nærmere på en god anbefaling til en udbyder af CCcam. Er alt dette noget du kunne tænke dig at vide mere om, så læs med videre her på siden, og få alt den viden om CCcam, som du har brug for.

CCcam er en softwareløsning til satellit- og kabel-tv signaler

CCcam, eller Conditional Acces Module, er som sagt en softwareløsning, der bruges til at afkode satellit- og kabel-tv signaler. Dette gøres ved hjælp af en digital boks. Normalt fås en CAM, der er en hardwareenhed, mens CCcam tilbyder en virtuel og digital version af denne.

På den måde kan brugerne af CCcam omgå betalingssystemerne, og få adgang til tv-kanaler uden at skulle abonnere på dem. Det er smart som forbruger, da man undgår at betale en masse penge, for at se ens udvalgte kanaler. CCcam fungerer som et open-source system, og der findes derfor flere udbydere af CCcam-løsninger.

Sådan virker CCcam

CCcam virker på den måde, at den emulerer en fysisk CAM-enhed, som gør den i stand til at interagere med tv-modtagerens firmware. Det gør det muligt at simulere de nødvendige autentifikationsprocesser, der normalvis udføres af en CAM-enhed. Det giver brugerne adgang til krypterede tv-kanaler, helt uden at skulle betale for dem.

Her finder du CCcam

Der er som sagt mange udbydere af CCcam, og der er derfor mange at vælge imellem. Vil du gerne vide mere om CCcam, og eventuelt blive en bruger af CCcam, så kan du klikke her, og få alt den viden du skal bruge om CCcam.

Kategorier: